Identiteit

NextBest is Jan Willem Besteman: een breed ontwikkelde persoonlijkheid met 30 jaar (internationale) managementervaring in marketing, communicatie, media, verkoop en projectaansturing. Bovendien is Jan Willem een mensen-mens.

Tot de opdrachtgevers in de afgelopen 15 jaar behoren onder meer distributeurs van leermiddelen, algemene en educatieve uitgeverijen, technologiebedrijven, overheidsinstellingen, outplacementbureaus en re-integratiebedrijven, onderwijsinstellingen, handelsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen
en tal van startende ondernemingen.

Profiel Jan Willem Besteman

Conceptueel denkende, energieke en integere manager. Een krachtige motor, kritisch, resultaatgericht en loyaal. In staat bruggen te slaan, mensen te enthousiasmeren en te binden, ook in moeilijke omstandigheden.
Opgeleid als economisch geograaf met aanvullende opleidingen in marketing, communicatie, financieel management en algemeen management. Concrete ervaring in detailhandel, groothandel, internationale handel, media, uitgeverij en consultancy.


Persoonlijkheid: kwartiermaker, bruggenbouwer en inspirator.

Missie: 'Inspireren om doelen te bereiken'.

Netwerk

NextBest beschikt over een breed netwerk dat in overleg kan worden ingezet voor aanvullende vormen van zakelijke dienstverlening in het verlengde van marketing, verkoop en communicatie.

Adres

Raayheuvel 4, 5071 AK Udenhout

 

Telefoon

+31612998658

 

E-mail

besteman@next-best.nl

NextBest, Udenhout NL © 2020 alle rechten voorbehouden - KvK 17170891 - btw-id:NL001356232B77